Suomenkirjastoseura tunnus rgb kaikki kielet2

Mentoriksi Kirjastoseuran mentorohjelmaan kevät 2023

Hae Suomen kirjastoseuran mentorointiohjelmaan

Tule mukaan mentoriksi, jaa eteenpäin omaa osaamistasi ja kokemuksia. Tarvitsemme monenlaisia ja monen ikäisiä eri taustaisa ammattilaisia mentoreiksi, kaikilla on annettavaa mentorointiin!

Mentorina tuet alan uusia ammattilaisia ja siirrät eteenpäin omaa osaamistasi. Keskustelut aktorien kanssa antavat paljon myös mentorille: uutta tietoa, tuoreita ideoita sekä virikkeitä itsensä ja työyhteisönsä kehittämiseen. Ryhmärtapaamiset laajentavat myös mentorin ammatillista verkostoa.

Haku mentorointiohjelmaan on nyt auki. Kevään 2023 mentorointiohjelman teemana on hyvinvointi kirjastoissa. Kuinka työyhteisö tuo iloa kaikkien arkeen? Kuinka saada myös asiakkaat osaksi kirjaston yhteisöä? Mietimme myös itseohjautuvuutta, työn autonomiaa, arjen rutiineja ja kriisien kohtaamista.

Jätä yhteystietosi ja otamme sinuun yhteyttä! Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään. Ohjelmaan osallistuminen vahvistetaan vasta sopivan aktorin löydyttyä ja molempien osapuolien toiveita vastaavan mentorointiparin muodostuttua. Mentoreilta ei edellytetä Kirjastoseuran jäsenyyttä.

Tällä lomakkeella voit myös vinkata meille hyvän mentorin; jätäthän myös omat yhteystietosi, emme jaa niitä eteenpäin emmekä kerro kontaktoimillemme mentoreille, kuka heitä esitti, ellet erityisesti toivo meidän näin tekevän.

Täytä tämä kenttä vain, jos olet vinkkaamassa meille mentoria etkä hakemassa itse mentoriksi

Täytä tämä kenttä vain, jos olet vinkkaamassa meille mentoria etkä hakemassa itse mentoriksi.

Nykyinen työnantaja

Nykyinen tehtävänimeke ja toimenkuva

Mikä motivoi sinua ryhtymään mentoriksi? MIksi vinkkaamasi henkilö olisi hyvä mentori?

Tärkeimmät osaamisalueesi

Täytäthän tämän kentän huolellisesti, jos olet itse hakemassa mentoriksi

Arvioitu ajankäyttömahdollisuuteni mentorointiin (tuntia/kk)

Täytäthän tämän kentän huolellisesti, jos olet itse hakemassa mentoriksi

Mahdollinen ehdotus/ehdotuksia mentoriksi itsesi lisäksi

Muita mahdollisia lisätietoja